Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας (μέθοδος αντικαταβολής)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της. Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα).

2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αριθμός λογαριασμού 5202 017315 668

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2310.227.482 αναγράφοντας οπωσδήποτε και το μοναδικό αριθμό της παραγγελίας που σας δώσαμε. Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στο info@computerpraxis.gr την απόδειξη της κατάθεσης αναγράφοντας οπωσδήποτε το μοναδικό αριθμό της παραγγελίας που σας δώσαμε μέσα από το www.computerpraxis.gr

3. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω Τραπέζης Πειραιώς και μέσω Paypal.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.computerpraxis.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard κτλ. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών υψηλής κρυπτογράφησης.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).